21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (2023)

De meest voorkomende bandenmaten zijn;195/65 R15, 205/55 R16, 185/65 R15, 175/65 R14, 225/45 R17.

  • «
  • 1
  • 2
  • »

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (1)

Continental TS 850 P +FR XL 102V 4x4

Continental TS 850 P +FR XL 102V 4x4 - CONTINENTAL WINTERCONTACT TS850PAls sportieve bestuurder wil je natuurlijk een sportieve band die tevens veiligheid hoog heeft staan. De Continental WinterContact TS850P is zo’n band. Deze winterband is speciaal ontworpen voor de sportieve autobestuurder en biedt uitstekende grip zonder in te leveren op comfort. De WinterContact TS850P is een ideale band voor middenklassers, luxe auto’s en SUV’s. Verbeterde prestatiesDe Continental WinterContact TS850P heeft uitstekende kwaliteiten en verbeterde prestaties. De band scoort uitmuntend op:Remgedrag op natte en droge wegenGrip op met sneeuw bedekt wegdekHandling op droge wegenRemgedrag op natte en droge wegenDankzij het unieke profiel van de WinterContact TS850P wordt een hoge remkracht gerealiseerd. Zowel op droog en nat wegdek als op bochtige wegen zorgt het profiel voor uitstekende remprestaties en extra hoge zekerheid.Grip op met sneeuw bedekt wegdekDe WinterContact TS850P biedt op besneeuwde wegen nog meer grip en betrouwbaarheid, dankzij het unieke concept van lamellen.Handling op droge wegenHet profiel van de WinterContact TS850P beschikt over een zekere stijfheid. De band wordt hierdoor bij snel bochtenwerk ondersteund, waardoor een zeer nauwkeurig stuurgedrag ontstaat.Met de Continental WinterContact TS850P ervaar je een optimale rijbeleving.

€ 312,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (2)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (3)

Goodyear ULTRAGRIP PERF + XL 107V

Goodyear ULTRAGRIP PERF + XL 107V -

€ 350,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (4)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (5)

Pirelli WINTER PZERO MO1A XL 101W

Pirelli WINTER PZERO MO1A XL 101W -

€ 379,46

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (6)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (7)

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 103V

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 103V -

€ 357,00

(Video) The BEST 10 Winter Tires for 2022/23 Tested and Rated!

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (8)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (9)

Vredestein WINTRAC PRO FSL XL 111Y 4x4

Vredestein WINTRAC PRO FSL XL 111Y 4x4 - VREDESTEIN WINTRAC PRODe Wintrac Pro is een buitengewoon sterk presterende band, speciaal gemaakt voor auto's met wat meer kracht. Met zijn slimme design levert deze autoband tijdens de winter sublieme prestaties en rijcomfort. Het is in de sneeuw en op natte wegoppervlakken ook een zeer veilige band.Lang, ovalen contactoppervlakDankzij de unieke lamellen en groeven in het rubber accelereer en rem je zonder enige hinder. Door het lange contactoppervlak stuur je ook fijner en heb je de beste controle in de bocht. De Vredestein Wintrac Pro is een totaalband voor het koudere seizoen.Uitstekende kenmerken voor optimale prestatieEigenschappen van de Vredestein Wintrac Pro:Sublieme tractie Uitstekende accelereer- en remprestaties in sneeuw en regenGoede grip en controleFijn sturenPerfect voor krachtige auto'sTestwinnaarOok leuk te vermelden: de Vredestein Wintrac Pro kwam in 2018 als beste uit de bus in de Duitse Auto Bild-test!

€ 306,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (10)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (11)

Pirelli SCORPION WINTER * XL 107V ROF 4x4

Pirelli SCORPION WINTER * XL 107V ROF 4x4 - PIRELLI SCORPION WINTERDe Pirelli Scorpion Winter is ontworpen om bestuurders van SUV’s en 4x4 voertuigen optimale comfort en veiligheid in de winter te bieden. Of het nu regent, sneeuwt of dat de zon schijnt, de Scorpion Winter van Pirelli biedt maximale controle en stabiliteit. Voortreffelijke eigenschappenDe Pirelli Scorpion Winter heeft voortreffelijke eigenschappen. De band blinkt uit door:Optimale tractie en gripLange levensduurGereduceerd rijgeluidUitstekende remprestatiesHoge mate van veiligheidInnovatief profieldesignDe Pirelli Scorpion Winter heeft een innovatief profielontwerp dat zorgt voor hoge grip en uitzonderlijke tractie op sneeuw. Onder alle winterse omstandigheden belooft de band een korte remweg. De geoptimaliseerde profielgroeven voeren water op wegen met gevaar voor aquaplaning zeer doeltreffend af. Ook op nat wegdek presteert de Pirelli Scorpion Winter zodoende uitstekend.Laag brandstofverbruikDe Pirelli Scorpion Winter is licht in gewicht. Dit in combinatie met de duurzame rubbersamenstelling zorgt voor een afname van het brandstofverbruik. Genieten van de beste rij- en remprestaties in de winter en tegelijkertijd besparen, de Scorpion Winter van Pirelli maakt het waar.Dankzij zijn uitzonderlijke veiligheid en prestaties tijdens wisselende winterse omstandigheden is de Pirelli Scorpion Winter een perfecte bandenkeus voor SUV’s en crossovers.

€ 490,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (12)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (13)

Vredestein WINTRAC PRO FSL XL 109Y 4x4

Vredestein WINTRAC PRO FSL XL 109Y 4x4 - VREDESTEIN WINTRAC PRODe Wintrac Pro is een buitengewoon sterk presterende band, speciaal gemaakt voor auto's met wat meer kracht. Met zijn slimme design levert deze autoband tijdens de winter sublieme prestaties en rijcomfort. Het is in de sneeuw en op natte wegoppervlakken ook een zeer veilige band.Lang, ovalen contactoppervlakDankzij de unieke lamellen en groeven in het rubber accelereer en rem je zonder enige hinder. Door het lange contactoppervlak stuur je ook fijner en heb je de beste controle in de bocht. De Vredestein Wintrac Pro is een totaalband voor het koudere seizoen.Uitstekende kenmerken voor optimale prestatieEigenschappen van de Vredestein Wintrac Pro:Sublieme tractie Uitstekende accelereer- en remprestaties in sneeuw en regenGoede grip en controleFijn sturenPerfect voor krachtige auto'sTestwinnaarOok leuk te vermelden: de Vredestein Wintrac Pro kwam in 2018 als beste uit de bus in de Duitse Auto Bild-test!

€ 317,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (14)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (15)

Pirelli SCORPION WINTER JLR XL 108W 4x4

Pirelli SCORPION WINTER JLR XL 108W 4x4 - PIRELLI SCORPION WINTERDe Pirelli Scorpion Winter is ontworpen om bestuurders van SUV’s en 4x4 voertuigen optimale comfort en veiligheid in de winter te bieden. Of het nu regent, sneeuwt of dat de zon schijnt, de Scorpion Winter van Pirelli biedt maximale controle en stabiliteit. Voortreffelijke eigenschappenDe Pirelli Scorpion Winter heeft voortreffelijke eigenschappen. De band blinkt uit door:Optimale tractie en gripLange levensduurGereduceerd rijgeluidUitstekende remprestatiesHoge mate van veiligheidInnovatief profieldesignDe Pirelli Scorpion Winter heeft een innovatief profielontwerp dat zorgt voor hoge grip en uitzonderlijke tractie op sneeuw. Onder alle winterse omstandigheden belooft de band een korte remweg. De geoptimaliseerde profielgroeven voeren water op wegen met gevaar voor aquaplaning zeer doeltreffend af. Ook op nat wegdek presteert de Pirelli Scorpion Winter zodoende uitstekend.Laag brandstofverbruikDe Pirelli Scorpion Winter is licht in gewicht. Dit in combinatie met de duurzame rubbersamenstelling zorgt voor een afname van het brandstofverbruik. Genieten van de beste rij- en remprestaties in de winter en tegelijkertijd besparen, de Scorpion Winter van Pirelli maakt het waar.Dankzij zijn uitzonderlijke veiligheid en prestaties tijdens wisselende winterse omstandigheden is de Pirelli Scorpion Winter een perfecte bandenkeus voor SUV’s en crossovers.

€ 372,00

(Video) Mercedes velgen 21 inch

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (16)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (17)

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 96W

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + FP XL 96W -

€ 444,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (18)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (19)

Continental TS 850 P SUV +FR XL 109V 4x4

Continental TS 850 P SUV +FR XL 109V 4x4 - Speciaal voor SUV's en cross-overs heeft Continental de superieure WinterContact TS850P SUV ontwikkeld. Met deze geavanceerde winterband ben je verzekerd van uitstekend rijgedrag en geweldige bescherming in de wintermaanden. Ook op licht onverhard terrein vindt deze band zonder problemen zijn weg. Belangrijkste bandkenmerkenDe Continental WinterContact TS850P SSR Run-Flat valt op door de volgende eigenschappen:Winterband voor SUV's en 4x4'sOnder alle omstandigheden geweldige gripOok geschikt voor onverhard terreinKorte remweg op iedere wegHoog rijcomfortOntwikkeld voor offroadvoertuigenDe Continental WinterContact TS850P SUV is speciaal ontwikkeld voor gebruik met offroadvoertuigen als SUV's, 4x4's en cross-overs. Voor deze krachtige winterband is het rijden op licht onverhard terrein of een modderige weg geen enkel probleem. Ook bij veel sneeuw of ijs op de weg ben je met deze band verzekerd van geweldige grip en goede tractie. Het speciale ontwerp van de WinterContact TS850P SUV zorgt ervoor dat je krachtige auto onder alle omstandigheden sneller stilstaat.Comfortabel rijden in de wintermaandenNaast uitstekende bescherming in de wintermaanden geniet je met deze winterband van Continental van heerlijk comfortabel rijgedrag. Daarvoor zorgen de uitstekende drukverdeling en de lagere rolweerstand van de band. Met de Continental WinterContact TS850P SUV heb je dan ook minder last van rijgeluid en reageert je auto beter op je stuurbewegingen.

€ 346,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (20)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (21)

Continental WINTERCONTACT TS 870 P M+S 3PMSF FR XL 101T

Continental WINTERCONTACT TS 870 P M+S 3PMSF FR XL 101T -

€ 310,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (22)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (23)

Continental TS 860 S +FR 116V 4x4

Continental TS 860 S +FR 116V 4x4 - Continental Wintercontact TS 860 SDe Continental Wintercontact TS 860 S winterband kan de meest barre winterse weersomstandigheden aan. Of het nu regent, sneeuwt of ijzelt, de Wintercontact biedt optimale prestaties en betrouwbaarheid. De band is speciaal ontwikkeld voor bestuurders van sportauto?s en luxeauto?s en is uitermate geschikt voor auto?s met sterke motoren. Maximale veiligheidDe Continental Wintercontact TS 860 S is een hoogwaardige winterband met eigenschappen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Het is de uitgebreide versie van de TS 860. Je kunt dus rekenen op een maximaal veiligheidsniveau, zelfs bij hoge snelheden en onder gure weersomstandigheden. Enkele kenmerken van de Continental Wintercontact TS 860 S zijn:Korte remweg op gladde wegenGoede remprestaties onder diverse winterse omstandighedenUitstekende grip en tractie op sneeuwSnelle en doeltreffende waterafvoerHoge mate van stuurprecisieHoog rijcomfortOok aan comfort is gedacht bij de ontwikkeling van de Continental Wintercontact TS 860 S winterband. Er is gebruikgemaakt van een speciaal ?Cool Chili? rubbermengsel met een hoge dosis silica. Silica bezit dempende eigenschappen, waardoor het rijgeluid gering is. Dit zorgt voor aangenaam rijcomfort.Ongeacht het weer genieten van uitstekende rijprestaties en een rijveiligheid van hoog niveau is wat de Continental Wintercontact TS 860 S biedt!

€ 351,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (24)

(Video) Polaire Grip Steel Sneeuwketting - how to

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (25)

Vredestein WINTRAC PRO XL 109V 4x4

Vredestein WINTRAC PRO XL 109V 4x4 - VREDESTEIN WINTRAC PRODe Wintrac Pro is een buitengewoon sterk presterende band, speciaal gemaakt voor auto's met wat meer kracht. Met zijn slimme design levert deze autoband tijdens de winter sublieme prestaties en rijcomfort. Het is in de sneeuw en op natte wegoppervlakken ook een zeer veilige band.Lang, ovalen contactoppervlakDankzij de unieke lamellen en groeven in het rubber accelereer en rem je zonder enige hinder. Door het lange contactoppervlak stuur je ook fijner en heb je de beste controle in de bocht. De Vredestein Wintrac Pro is een totaalband voor het koudere seizoen.Uitstekende kenmerken voor optimale prestatieEigenschappen van de Vredestein Wintrac Pro:Sublieme tractie Uitstekende accelereer- en remprestaties in sneeuw en regenGoede grip en controleFijn sturenPerfect voor krachtige auto'sTestwinnaarOok leuk te vermelden: de Vredestein Wintrac Pro kwam in 2018 als beste uit de bus in de Duitse Auto Bild-test!

€ 302,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (26)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (27)

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1 FP XL 104V 4x4

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE SUV GEN-1 FP XL 104V 4x4 - De Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 is een superieure winterband voor krachtige terreinwagens als SUV's en 4x4's. Met deze band heb je ook op besneeuwde of gladde winterwegen meer grip en een kortere remweg. Dankzij de handige slijtage-indicator weet je bovendien precies wanneer je deze band moet verwisselen.Belangrijkste bandkenmerkenDit zijn de kenmerkende eigenschappen van de UltraGrip Performance SUV G1 van Goodyear:Zeer veilige winterbandVoor krachtige en grote personenauto'sOptimale grip en korte remwegUitstekende bescherming tegen aquaplaningMet handige indicator voor slijtageVeiliger rijden in je terreinwagenSpeciaal voor bestuurders van krachtige pick-ups, cross-overs, SUV's en 4x4's heeft Goodyear de UltraGrip Performance SUV G1 winterband ontwikkeld. Ervaar zelf hoe het verbeterde contactvlak en de speciale SnowProtect-technologie je terreinwagen meer grip en een kortere remweg geven. Dankzij de speciale 'top indicator' weet je bovendien precies hoeveel de band versleten is en wanneer het dus tijd is om deze te vervangen.Geweldig op nat en droogDe groeven van de Goodyear UltraGrip Performance SUV G1 voeren water en sneeuw op de weg snel af. Daardoor heb je veel minder kans om last te krijgen van aquaplaning en wordt het risico op slippartijen aanzienlijk teruggebracht. Het speciale ontwerp van deze winterband zorgt ervoor dat je ook op droge wegen optimaal beschermd wordt.

€ 357,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (28)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (29)

Pirelli SCORPION ICE+SNOW XL 105V ROF 4x4

Pirelli SCORPION ICE+SNOW XL 105V ROF 4x4 - PIRELLI SCORPION ICE & SNOWDe Pirelli Scorpion Ice & Snow staat voor veiligheid, comfort en goede prestaties bij lage temperaturen. De winterband weet zijn voortreffelijke grip en wegligging op droge en natte wegen uitstekend te combineren met goede tractie op sneeuw en ijzig wegdek. De Scorpion Ice & Snow van Pirelli belooft optimaal rijcomfort onder alle winterse omstandigheden.Onderscheidende eigenschappenDe Pirelli Scorpion Ice & Snow heeft zeer goede (winter)eigenschappen die perfect met elkaar in evenwicht zijn. De band onderscheidt zich door:Superieur rijcomfortZeer goede wendbaarheidUitstekende gripVoortreffelijke wegliggingMinimaal rijgeluid Regen, sneeuw, hagel of ijs: de Scorpion Ice & Snow trotseert het allemaalDe Pirelli Scorpion Ice & Snow heeft een asymmetrisch loopvlakprofiel met brede groeven in de lengterichting. Dit zorgt ervoor dat je zelfs in de meest lastige weersomstandigheden controle over je auto kunt behouden. Smeltend sneeuw en water wordt doeltreffend afgevoerd en uitstekende grip wordt gegarandeerd op ijzige wegen. De Pirelli Scorpion Ice & Snow belooft verregaande beheersing.De Pirelli Scorpion Ice & Snow winterband biedt optimaal rijcomfort en veiligheid voor een vriendelijke prijs.

€ 541,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (30)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (31)

Dunlop WINTER SPORT 5 XL 107V

Dunlop WINTER SPORT 5 XL 107V - Als je op zoek bent naar een voordelige winterband die op alle fronten overtuigt, dan is de Dunlop Winter Sport 5 een geweldige keuze. Niet voor niets was deze band de overtuigende winnaar van de Winterbandentest 2016 en 2017 van de ANWB. Zowel op droge, natte als gladde wegen presteert de Winter Sport 5 optimaal. Deze stille en duurzame winterband heeft bovendien een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.Belangrijkste bandkenmerkenDe Dunlop Winter Sport 5 onderscheidt zich door:Winterband met overtuigende allroundprestatiesUitmuntende prijs-kwaliteitverhoudingBeschermt je tegen alle weersomstandighedenStil en zuinigZeer duurzaamSuperieure allround winterbandDe Winter Sport 5 van Dunlop excelleert op iedere ondergrond. Of je nu op een droge weg rijdt, onderweg sneeuw of ijzel tegenkomt, of overvallen wordt door een hevige regenbui, je weet zeker dat je met deze winterband verzekerd bent van optimale bescherming. Uit de Winterbandentest van de ANWB blijkt dat deze band je onder alle omstandigheden optimale grip en een korte remweg geeft, zonder in te leveren op een goede wegligging.Stil, zuinig, duurzaam en voordeligDeze winterband is door zijn lage rolweerstand uitermate stil en zeer zuinig. Het slijtvaste rubber zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van de Winter Sport 5. Door zijn lage aanschafprijs kun je eigenlijk niet om deze band van Dunlop heen.

€ 344,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (32)

(Video) Winter tires: The TOP choices for TESLA and electric vehicles!

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (33)

Hankook WINTER I*CEPT EVO3 X XL 104W 4x4

Hankook WINTER I*CEPT EVO3 X XL 104W 4x4 -

€ 226,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (34)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (35)

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + SUV G1 FP M+S/SF XL 110V 4x4

Goodyear ULTRAGRIP PERFORMANCE + SUV G1 FP M+S/SF XL 110V 4x4 -

€ 341,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (36)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (37)

Bridgestone BLIZZAK LM005 XL 108V 4x4

Bridgestone BLIZZAK LM005 XL 108V 4x4 -

€ 298,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (38)

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (39)

Bridgestone BLIZZAK LM005 XL 107V 4x4

Bridgestone BLIZZAK LM005 XL 107V 4x4 -

€ 319,00

21-inch winterbanden | BandenMarkt.nl (40)

  • «
  • 1
  • 2
  • »
(Video) Winterbanden wintervelgen winterwielen www.jdec.nl Winterbanden wintervelgen winterwielen

Videos

1. Tesla Model X velgen 21 inch
(Pearl Ramos)
2. winterbanden verplicht winterbanden 2012 www.jdec.nl winterbanden duitsland wanneer winterbanden
(Dennis Dashcam)
3. Tesla Model Y Tested in DEEP Snow
(Drivers Only)
4. wintervelgen kopen stalen velgen winterbanden velgen WWW.JDEC.NL Winter Sneeuw regen FORD
(Dennis Dashcam)
5. Winterbanden nodig ? www.jdec.nl winterbanden met velg winterbanden kopen winterbanden test
(Dennis Dashcam)
6. Seat originele velgen embleem naafdoppen www.jdec.nl naafdoppen winterbanden cadeautip
(Dennis Dashcam)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 12/05/2023

Views: 6494

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.